Livrare si returnare

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Transportul se realizeaza cu firma de curierat rapid FanCourier sau Sameday si este Gratuit in aria de acoperire a curieratului, fara kilometrii suplimentari. Daca destinatia de livrare este indepartata, cu kilometri suplimentari, pretul transportului va fi comunicat, discutat dupa plasarea unei comenzi, direct cu clientul.

Termenul de pregatire a comenzii (Handling time) este de 1-2 zile lucratoare.

Termenul de livrare, tranzitare prin curierat, pentru comenzi este de 24-72 ore, dar pot exista intarzieri cauzate de vreme, perioada de concedii sau in perioada sarbatorilor.

CONCEDIU IN PERIOADA 01-08 SEPTEMBRIE 2023. COMENZILE VOR FI EXPEDIATE INCEPAND CU 10.09

Livrarea cu optiunea DESCHIDERE COLET LA LIVRARE este posibila doar pentru comenzile platite cu Card bancar, Ordin de Plata sau in avans.

Returnarea pachetului dumneavoastră

Produsele se pot returna in maxim 14 zile de la primirea marfii de la curierat. Daca produsele au urme de uzura vom diminua valoarea produsului cu pina la 40%.

Solicitam clientilor sa fim anuntati/ contactati, conform legilor in vigoare, pe suport durabil, adica posta sau email, cat si prin completarea Formularului de retur de pe site, in termen de 14zile de la receptionarea comenzii inainte de a face un retur.

Este responsabilitatea clientului sa expedieze produsul in aceeasi stare in care la primit, fara ca produsul sa aiba urme vizibile de uzura. In plus, trebuie incluse in colet o copie a facturii impreuna cu formularul de retur completat integral. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre S.C. Quicksmart S.R.L.

Plata coletului retur se face de catre client.

Dreptul de a returna produsele apartine exclusiv clientilor persoane fizice.

Garantia produselor este cuprinsa intre 0 si 24 de luni, in functie de produsele achizitionate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Veito este distribuit in Romania prin:

Quicksmart srl

RO42932786
J33/1012/2020

Capital social 50000lei

Sediu: Mihai Viteazu 408 d2, Ipotesti, Suceava