Incalzitoare terasa, Radiatoare electrice

_

Veito Space 2,5kWCARBON

Design Premium, Constructie Premium pentru locatii Premium
Finisaj din aluminiu extrudat mat, fibra de Carbon de inalta densitate, functii de Top

Incalzitorul Veito Space este un model nou, frumos conceput, gandit pentru locatii exclusiviste, pentru a completa ambientul modern, contemporan sau clasic al spatiului dumneavoastra, indiferent daca este vorba de un hotel, restaurant sau vila.

Uimitorul Veito Space !

_

Veito Blade S 2,5kW NegruCARBON

Incalzitor Veito Blade S 2,5kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Timer, Termostat, Telecomanda, Afisaj LED, IP55, Negru. Varful de gama in segmentul incalzitoarelor cu fibra de carbon. Design Premium, Constructie Premium pentru locatii Premium. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferi performante la standarde ridicate si de lunga durata. Incalziti zonele exterioare, spatiile slab izolate sau locuinta in cel mai scurt timp.

_

Veito Blade S 2,5kW ArgintiuCARBON

Incalzitor Veito Blade S 2,5kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Timer, Termostat, Telecomanda, Afisaj LED, IP55, Argintiu. Varful de gama in segmentul incalzitoarelor cu fibra de carbon. Design Premium, Constructie Premium pentru locatii Premium. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferi performante la standarde ridicate si de lunga durata. Incalziti zonele exterioare, spatiile slab izolate sau locuinta in cel mai scurt timp.

_

Veito CH2500RW 2,5kW CARBON

Incalzitor Veito CH2500RW 2,5kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Timer, Termostat, Telecomanda, Afisaj LED, IP24.Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari. Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor terasa Veito cu fibra de Carbon!

_

Veito CH2500TW 2,5kW CARBON

Incalzitor Veito CH2500TW 2,5kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric. Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari. Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor terasa Veito cu infraroşu! Acest model NU are telecomanda. Controlul se face manual si pot fi setate doua trepte de putere, 1200W si 2500W

_

Intrerupt -Veito Aero S 2,5kWCARBON

Incalzitor Veito AERO S 2,5kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, Carbon, Aluminiu, Telecomanda, Afisaj LED, Weatherproof IP44. Performanta maxima si un design deosebit. Aero S este realizat din materiale reciclabile, precum aluminiu si sticla si este un incalzitor elegant potrivit pentru iubitorii de aer liber.

_

Veito Aero CARBON

Incalzitor Veito AERO 2,5kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, Carbon, Aluminiu, Afisaj LED, Weatherproof IP44. Suprafata radianta marita pentru performanta maxima, si un design deosebit. Acest model NU are telecomanda si trepte reglabile de putere. Recomandat pentru a fi folosit cu senzor pentru locuri de fumat.

_

Veito Blade 2kW ArgintiuCARBON

Incalzitor Veito Blade 2kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Telecomanda, Timer, Termostat, Afisaj LED, IP55, Argintiu. Căldura este generată imediat după ce aţi pornit incalzitorul cu infrarosu. Radiatoarele cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor terasa Veito cu fibra de Carbon oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă si aer curat!

_

Veito Blade 2kW Negru CARBON

Incalzitor Veito Blade 2kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Telecomanda, Timer, Termostat, Afisaj LED, IP55, Negru. Căldura este generată imediat după ce aţi pornit incalzitorul cu infrarosu. Radiatoarele cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor terasa Veito cu fibra de Carbon oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă si aer curat!

_

Veito CH1800RE 1,7kWCARBON

Incalzitor Veito CH1800RE 1,7kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Stand, Termostat, Telecomanda, 4 Trepte, IP24. Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor energoeficient Veito cu infraroşu! Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza incalzitoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior. Dacă folosiţi un incalzitor cu infraroşu Veito, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

_

Veito CH1800XE 1,7kWCARBON

Incalzitor Veito CarbonXE 1,7kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Stand, 2 Trepte, Inaltime Reglabila, IP24.Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor energoeficient Veito cu infraroşu! Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza incalzitoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior. Dacă folosiţi un incalzitor cu infraroşu Veito, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

_

Veito CH1800RT 1,8kWCARBON


CARBON

Design Premium, Constructie Premium pentru locatii Premium
Finisaj din aluminiu extrudat mat, fibra de Carbon de inalta densitate, functii de Top.

Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari. Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor energoeficient Veito cu fibra de Carbon!

Incalzitoare terasa

Incalzitoare interior si exterior

Economie de Energie

Randament Ridicat si Design Modern

Alege cel mai Performant Incalzitor Casa si Terasa! Filament de Carbon de mare Densitate, Caldura Instant Infrarosu, Senzatie Placuta de Confort fara Consum de Oxigen. Incalzire Electrica Sanatoasa Instant, fara Miros, fara Zgomot.

Alege un Sistem Eficient, Sanatos, Modern pentru Casa si Afacerea ta.

Alege incalzitoarele Veito

Incalzitoare terasa, Incalzitoare interior- exterior

Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor energoeficient Veito cu filament de carbon oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă si aer curat! Fiind sisteme de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza incalzitoarele de terasa cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior. Dacă folosiţi un incalzitor cu infraroşu Veito, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

Încălzitoarele Veito sunt fabricate folosind cea mai recentă tehnologie din fibră de carbon, fiind robuste și rezistente, cu elemente de încălzire de lungă durată. Încălzitoarele Veito sunt silențioase, fiabile și realizate cu electronice de înaltă calitate, care au o performanță superioară. Încălzitoarele Veito sunt elegante, cu un aspect modern, și nu ocupă spațiu inutil, datorită designului lor ergonomic adecvat.

Caldura emisa de sistemele de incalzire Veito cu carbon este absorbita de catre obiectele solide, astfel, caldura va fi distribuita egal catre persoane. Sistemele de incalzire cu infrarosu sunt practice, usor de folosit si sunt utilizabile in orice anotimp, la exterior cat si la interior.

Va prezentam solutia de incalzire a viitorului, incalzirea electrica cu fibra de carbon de densitate inalta, deci moderna, amortizarea investitiei facandu-se prin eficienta si consumul electric redus, deci si economica; puterea electrica consumata de incalzitoarele Veito se transforma in proportie de 99% in putere calorica, adica caldura, fata de toate celelalte sisteme electrice de incalzire care au un randament mult mai scazut.

Comparatie cu incalzitoarele cu gaz

_
  • nu elimina dioxid de carbon
  • consum electric redus si eficienta mare
  • nu murdareste spatiile in care se utilizeaza
  • nu emana mirosuri neplacute
  • caldura emisa nu este influentata de curentii de aer
  • instalarea incalzitorului este simpla, iar functionarea silentioasa
  • nu necesita combustibil

Energoeficient, economic şi rentabil

_

Sistemele de încălzire obişnuite încălzesc şi ele, fără discuţie. Însă toate metodele de încălzire necesită o perioadă de preîncălzire şi generează costuri corespunzătoare. Acest lucru este sesizabil îndeosebi atunci când vă doriţi un ambient călduros doar pentru scurtă vreme. Cine preferă să doarmă într-un dormitor răcoros, nu va dori totuşi să îngheţe dimineaţă la baie şi apoi la micul dejun. După care părăseşte locuinţa şi revine abia după o zi lungă de lucru. Pentru ca sistemul de încălzire centralizată să atingă temperaturile dorite, acesta trebuie să funcţioneze permanent.

Nu contează dacă încălziţi cu gaz, combustibil lichid sau căldură de la centrala de termoficare: Costurile sunt semnificative. Inclusiv în cazul sistemelor de încălzire alternative precum cele cu lemn, cărbuni sau peleţi există atât costuri cât şi perioade de preîncălzire apreciabile.

Incalzitorul cu infraroşu îl porniţi în schimb numai atunci când aveţi efectiv nevoie de căldură. Radiatorul nu necesită o fază de preîncălzire. Mediul ambiant se încălzeşte imediat, mai rentabil de-atât nu se poate.

Încălzitoarele Veito sunt economice la funcționare. Acestea funcționează pe bază de unde de căldură în infraroșu, emise de filamentul de fibra de carbon de inalta densitate, care sunt distribuite în întreaga încăpere. Încălzitoarele Veito sunt diferite de cele convenționale, deoarece încep să se încălzească imediat ce sunt pornite, cu o eficienta crescuta cu minim 30%.

Economisiţi costurile cu energia, timpul şi nervii, folosind un incalzitor terasa Veito cu infraroşu energoeficient oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă!

Gata cu praful şi dioxidul de carbon !

Incalzitorul Veito cu infraroşu este curat în toate privinţele.

Un aer bun este important pentru bunăstare. Persoanelor alergice şi astmatice li se atrage atenţia asupra faptului că aerul încăperii trebuie să fie pe cât posibil lipsit de praf. Igiena şi curăţenia sunt importante pentru bunăstarea persoanelor astmatice şi alergice. Prin utilizarea unui incalzitor cu infraroşu Veito se reduce încărcarea cu praf a aerului încăperii. Nu vorbim de condiţii sterile, ci de un aer al încăperii, care oferă aer de respirat în adevăratul sens al cuvântului.

În perioada de încălzire, aerul din încăpere este afectat. Căldura generată de sistemul de încălzire are un efect de uscare, ce reduce umiditatea sănătoasă a aerului. În cazul sistemelor de încălzire convenţionale, aerul este permanent în mişcare, astfel că la încălzire se ridică o cantitate mare de praf – praf, pe care nu-l vedeţi, dar care are un efect negativ. În cazul sistemelor de încălzire cu infraroşu, aerul încăperii rămâne liniştit, iar aerul respirat va conţine corespunzător mai puţin praf. Umiditatea aerului rămâne de asemenea constantă, la un nivel acceptabil. Cine suferă de alergii sau astm, va simţi imediat atmosfera pozitivă cu un conţinut de praf sensibil mai mic.

Însă şi toţi ceilalţi locatari vor profita de o metodă de încălzire, la care nu se ridică praful. Mucoasele nazale nu se pot usca. Se reduce astfel riscul de apariţie a răcelilor tocmai în perioada rece a anului. În plus, incalzitoarele Veito cu infraroşu nu produc CO₂. Emisiile dăunătoare ale sistemelor de încălzire convenţionale afectează clima şi mediul înconjurător. Cu un incalzitor terasa cu infraroşu Veito contribuiţi în schimb în mod activ la protecţia mediului!