Incalzitoare Instant apa calda

_

Incalzitor Instant Veito Blue S CARBON

Veito Blue S Incalzitor electric de apa cu trei faze. Sistem centrala cu control electronic; Sistem trifazic cu putere de 21kW; Optimizat pentru performanta; Capacitate impresionanta de a furniza apa fierbinte. Temperatura reglabila a apei de la 20° C la 60° C prin utilizarea butonului de pe dispozitiv.

_

Incalzitor Instant Veito Flow e 10kW CARBON

Flow E face ca totul sa para simplu.Fiecare componenta din Flow E este optimizata pentru performanta. Ofera apa fierbinte instant la dus, la bucatarie sau oriunde ai nevoie.
Eficient energetic, Design ergonomic, Complet controlat electronic si Usor de folosit

Instant Veito Flow e
Instant Veito Flow 7,5kw
_

Incalzitor Instant Veito Flow S 9kWCARBON

Fiecare componenta din Flow S este optimizata pentru performanta. Ofera apa fierbinte la dus, la bucatarie sau oriunde ai nevoie. Cu dimensiunile sale compacte, Flow S poate fi instalat oriunde. Aproape ai uitat ca e acolo, optiuni cu 3 setari de putere: 3.2KW, 6.6KW. 9.8KW

_

Incalzitor Instant Veito Flow 7,5kW CARBON

Fiecare componenta din Flow este optimizata pentru performanta. Ofera apa fierbinte la dus, la bucatarie sau oriunde ai nevoie. Cu dimensiunile sale compacte, Flow S poate fi instalat oriunde. Aproape ai uitat ca e acolo. Vine cu 3 setari de putere. Utilizarea in mai multe puncte, Apa calda in cateva secunde, Eficient energetic, Design ergonomic, Protectia impotriva supraincalzirii si Termostat

Instant Veito Flow 7,5kw

Apa calda în cateva secunde, Functionare silențioasa, Economizor de energie.

Toate acestea cu mini centrala electrica Flow

_ __

_

Sistemul de încălzire din oțel inoxidabil, cromat din Nano Technology, reduce cantitatea de calcar din jurul elementului de încălzire. În timpul funcționării normale, dacă se detectează o temperatură de supraîncălzire, alimentarea cu energie a elementelor de încălzire va fi oprită. Când temperatura sa răcit suficient, alimentarea se va face automat.

_, _ _

_

Dacă presiunea apei a scăzut sub minimul necesar pentru funcționarea corectă a aparatului, întrerupătorul de presiune diferențială a funcționat. Aceasta oprește alimentarea cu energie a elementelor de încălzire pentru a preveni creșterea temperaturii excesive. Alimentarea se va declanșa automat când se va reveni la o presiune adecvată a apei.
Un dispozitiv de decompresiune este proiectat în aparat. Acest aparat oferă un nivel de protecție a aparatului, în cazul în care apare o presiune excesivă în interiorul unității.

_ _ _

_

Veito Flow  Încălzitor de apă Instant vine cu element de încălzire cromat, 3 setări de putere. Termostat de siguranță, Apă caldă în câteva secunde, Funcționare silențioasă, Economizor de energie.
Veito Flow încălzește apa la temperatura dorită direct pe măsură ce curge prin unitate. Aparatul consumă numai energie în această perioadă. Începe să se încălzească de îndată ce este pornit și nu pierde energia în zadar prin așteptare. De aceea, încălzitorul instant de apă Veito Flow este eficient din punct de vedere energetic.